Verzenden en retourneren

Retourinstructie
Om alles zo vlekkeloos en gemakkelijk  mogelijk te laten verlopen, neem bij een retour altijd eerst even contact op via service@koophaven.nl

We bekijken dan dan samen wat de prettigste oplossing is.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via
service@koophaven.nl


Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.
Behandel het product dus met zorg en verpak de retour degelijk.


Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat kan natuurlijk.
U kunt hiervoor contact opnemen met service@koophaven.nl

Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Graag even mailen met service@koophaven.nl

 

Wat kan ik niet retourneren?
Natuurlijk is er retourrecht, dit zolang alles in de originele staat is en blijft.
Toch betekent het niet automatisch dat je alle gekochte artikelen kan retourneren:, hier valt o.a onder:
- Poducten die tijdens de bedenktermijn kunnen bederven.
- Producten  die niet kunnen worden teruggezonden om redenen van hygiëne (zoals cosmetische artikelen, scheerapparaten, in -ear dopjes, onderkleding etc) waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
- Eenvoudig  kopieerbare artikelen (zoals games, computer programmas, dvd's en cd's) waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
- Printers en toners waarvan de verpakking geopend is.
- Huisdierenvoer waarvan de verpakking geopend is.


Levertijd en verzendkosten
Alle door Koophaven genoemde (leverings)termijnen worden zo nauwkeurig mogelijk aangegeven en zijn vastgesteld op grond van de gegevens en omstandigheden die bij het aangaan van de overeenkomst aan Koophaven bekend waren. Opgegeven leveringstermijnen zullen nimmer zijn te beschouwen als een fatale termijn. Indien een wijziging in de gegevens en/of omstandigheden, ongeacht de voorzienbaarheid daarvan, vertraging tot gevolg heeft, wordt de leveringsdatum dienovereenkomstig verlaat.


Vanaf 50 euro hanteren we gratis verzending 
Snelle Klantenservice

Snelle Klantenservice

mail ons op service@koophaven.nl